Artiklarna

Vanliga problem på flyttdagen och hur du undviker de

De flesta hoppas på en smidig flytt till sitt nya hem eller kontor. Men dessa övergångar kan pröva dina nerver eftersom det alltid verkar som om något oväntat dyker upp. Ändå kan du förbereda dig för din flytt genom att förutse några vanliga flyttmisstag och hur du undviker dem.

Vanligt problem #1: Du bokar inte i tid

Att vänta för länge med att boka ett datum med flyttfirman är ett av de vanligaste misstagen. Många fokuserar mer på sina att-göra-listor, packning och andra planer än på att säkra sitt föredragna datum med flyttfirman.

Vi på 360Move rekommenderar att du bokar oss i god tid för att se till att vi finns tillgängliga för dig när du behöver oss. Flyttfirmor upplever högsäsonger, hög efterfrågan och andra ökningar i sin verksamhet beroende på tid på året, väderförväntningar och veckodag. Det är därför du aldrig ska ta ditt flyttdatum för givet när du behöver hjälp från proffsen

Vanligt problem #2: Du försöker att flytta på egen hand

Flyttfirmor är så upptagna eftersom det inte är lätt att flytta. Få människor vill flytta till ett nytt hem eller kontor på egen hand. Även om det är möjligt att göra packning, tunga lyft och transporter utan hjälp, så finns det egentligen ingen anledning till det. Särskilt när det finns professionell hjälp att få till ett utmärkt pris från 360Move.

Flyttfirmor finns för att göra arbetet och stressen med att flytta lättare. De kan alla de bästa metoderna för att packa och lyfta med effektivitet. I många fall kan de till och med få jobbet gjort billigare än om du försöker göra det helt själv.

Till skillnad från när du anlitar vänner och familjemedlemmar för att hjälpa till, om en skada inträffar på en av de professionella flyttarna, är du inte ansvarig. Du behöver inte oroa dig för besväret med att hyra en lastbil, packa lådor eller ens bära något av vikten. Om du behöver en flyttfirma i Malmö så finns vi på 360Move tillgängliga för dig till utmärkta priser.

Vanligt problem #3: Du packar för tungt

Det finns lämpliga metoder för packning. Många människor inser inte hur mycket föremål som lägger säg till rätta i en låda under en flytt, och de förstår inte heller hur mycket som kan drabbas av skador i processen. Men professionella flyttare är välutbildade och erfarna i packning. Vi skyddar varje föremål efter behov och gör allt vi kan för att få allt från ditt gamla hem till ditt nya i ett stycke.

Att packa för tungt kan även leda till att botten på flyttkartongerna ramlar ur vilket ytterligare ökar risken för skador på föremålen. Ta därför hjälp av proffs för att packa inför flytten eller försök helt enkelt att packa lite lättare.