Artiklarna

Förträffligt pärlgrått pinnparaply med fri frakt

Det förträffliga pärlgråa pinnparaplyet med käpphandtag är inte enbart bekvämt och lättviktigt att bära runt på, utan det blir dessutom ett förträffligt skydd mot det plötsliga regnet. Väderapplikationer går inte alltid att lita på, och ibland är det omöjligt att ta sig bort från regnet, särskilt om man är mitt i en campingutflykt eller står under bar himmel på en utomhuskonsert. Vad fallet än kan vara så kommer man gynnas av att bära med sig ett vackert pärlgrått pinnparaply som automatiskt kan fällas upp snabbt och smidigt när man behöver det.

 

Varför just det pärlgråa pinnparaplyet?

 

Om man eftersöker kvalitet så kommer man verkligen att finna det här tack vare det pärlgråa pinnparaplyet. Detta regnskydd vet var skåpet ska stå och är tillverkat av slitstarka material som håller under en lång tid. Paraplyet är vindsäkert med en polyesterskärm, fiberglasribbor, ett aluminiumskaft, metallspetsar samt ett gummibelagt käpphandtag med en färg som matchar skärmen. Storleken på paraplyet är 103 cm i diameter och med en vikt på 0,486 kg är det inte särskilt tungt att förvara samt transportera paraplyet med sig.

 

Om pärlgrått inte är av intresse finns det fem andra färger som man kan välja mellan där stort svart paraply, mörkrött och grått är exempel på två av alternativen. Med en kostnad på enbart 339 kr är detta paraply väl värt att ta en närmare titt på.

 

Ljuvligt pärlgrått pinnparaply med fri frakt

 

För de som tar beslutet att få sitt paraply levererat via Post nord kommer man säkerligen att bli glad över hur det är fri frakt till hela Sverige. Man betalar alltså inte en enda krona i fraktkostnader, och inom vanligtvis några dagar kommer ens paraply att kunna hämtas ut på ett postkontor nära en. För bara 90 kr i leveransavgift kan man dessutom välja att få det pärlgråa pinnparaplyet levererat till ens dörr via Postnord.

 

Paraplyland nöjde sig inte med att bara erbjuda en betalningsmetod, utan vill att kunderna ska kunna välja mellan ett flertal metoder för att hitta det som passar just dem. Därför kan man köpa ett paraply med Klarna, på avbetalning, via kortbetalning eller genom banköverföring. Detta kräver inget sorts medlemskap och genomförs enkelt vid kassan i Paraplylands webbutik. Sist men inte minst är det av yttersta vikt att nämna den speciellt utformade kartongen som är anpassad för just Paraplylands paraplyer. Detta garanterar en mycket säker och riskfri leverans som inte kan bli bättre. Med allt detta i åtanke kan det vara dags att inhandla sitt favoritparaply!